divendres, 19 de juny del 2020

Anem a la platja


L'estiu s'acosta i.... no teniu moltes ganes d'anar a la platja?


Avui us proposo tres activitats musicals relacionades amb el mar que podeu fer des de casa. Un joc rítmic, una cançó i una audició.


Joc rítmic amb animals de mar: per a fer aquest joc primer podeu construïr un taure, un pop o una estrella de mar amb materials que tingueu a casa i fer-ne uns titelles per a poder jugar (des de dibuixar-ho en un paper i enganxar-ho en un pal de gelat fins a fer servir un mitjó tot decorant-lo)
A mi els pops m'agraden molt perquè amb tantes potes, tants tentacles poden fer moooooltes abraçades gegants (que ara van molt buscades, hehehe)

Sóc un Pop, del recull de El Dofí i la Lluna. Aquesta cançó la podeu cantar i fer els moviments que més us pinguïn de gust!
I per acabar us deixo un vídeo animat amb animals marins: Història marina. Els instruments que sonen són de la família de la corda fregada que vam conèixer a fons durant el primer trimestre.
Aquesta audició la podeu mirar tranquil·lament escoltant cada un dels sons relacionats amb els animalsEspero que us hagi agradat molt!!


Aprofiteu aquests dies per començar a veure espectacles de carrer tant musicals com d'altres arts que mica en mica ja hi va havent programació per a tots els públics!


Una abraçada gegant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada